Önskar du bo naturskönt och inte mitt i centrum när du besöker Falun, men ändå ha staden på bekvämt avstånd? Lösningen för dig kan då vara Främby Udde Resort, ett trestjärnigt boende som ligger vackert beläget på en udde vid sjön Runn med underbar sjöutsikt. Konceptet här är en hotellby som består av ett antal stugor, som både är toppmoderna och välutrustade med allt det man kan tänkas behöva under sin vistelse. Stugorna finns i olika storlekar, från 20 till hela 65 kvadratmeter, och är mycket välplanerade. Här finns förstås härliga sovrum, men också vardagsrum, kök ochch bekväma badrum. Stugorna är utrustade med egen dusch, skön golvvärme, TV och WIFI.

På Främby Udde Resort bor du på bekvämt avstånd från Falun, endast 4 km, samt har 17 km till grannstaden Borlänge. Dessutom är det inte långt till sevärdheter och nöjen som finns i trakten, såsom Carl Larsson-gården och Falu Koppargruva. Här har du också sjön Runn till ditt förfogande, vilket innebär möjligheter till en rad aktiviteter: segelbåt, kajak, bastuflotte och mycket annat. Varför inte ta en skön simtur om sommaren, eller långfärdsskridskor om du besöker Främby under vintern? På sommaren kan man också ägna sig åt fiske, golf och sköna cykelturer i trakten. Här kan du också ägna dig åt mycket sköna promenader i omgivningarna, bada bastu och bara njuta av livet.

Främby Udde Resort är flitigt bokat för olika varianter av event; många konferenser och kick-offs hålls här, samt olika fester och andra festligheter. Som besökare kan man också njuta av en härlig brunch om söndagarna (med undantaget vintertid). Du kan också lyxa till din egen tillvaro genom att boka ett skönt weekend-paket som innehåller boende, måltider och olika aktiviteter. Kanske något för dig och din partner eller vän? Vintertid dukas ett stort julbord där man kan njuta av julens läckerheter.